Wednesday, 12 August 2009

Warmaster Battle 06/03/09 "Suicide-warbands FTW"

Så fik vi udkæmpet endnu et drabeligt slag hos Uffe: 800 points med minimum som en 1000-p hær.
Hærene var som følger:
Per: Cathagian:

Uffe: Teutonic Order:

Kasper: Scots army:
General Robert I, 5x Pikemen, 4x Highland Pikemen, 1x Border Horse, 1x Archers og 2x Sakers.

Resultat:
Kasper kom aldrig rigtigt ud af starthullerne grundet vanskeligt terræn, dårlige slag, mærkelige tropper og Pers lynangreb. Pike-tropper blev ikke for alvor prøvet og ligedan for de fine kanoner - vi ved endnu ikke hvor spændende de er. Det eneste positive var at de afskrækkede Uffe til at forlade den ene flanke. Og så at kanonerne klarede at overleve og afvise et ondsindet warband angreb.
Uffe spillede i topform og var både fornuftig i sine positioneringer og i sine angreb (ikke et ord om at han havde valgt den omdiskuterede teutoner-hærlist ,-)). Modstod et hårdt angreb med veteraner og elfanter fra Pers side og fulgte op med et par lynangreb med sit usårlige tunge teutonerkavalri der fjernede Pers flanke.
Per klarede det under omstændighederne rigtigt godt; et halv kompagni warbands og lette ryttere holdt Kasper beskæftiget gennem hele spillet mens resten kunne koncentrere sig om Uffes tropper. Havde et godt forsøg på gennembrud der hvis det havde virket nok ville have landet ham den ultimative sejr over to modstandere.

Tallene:
Uffe: 50 (1x Infantry med Pavisser)
Kasper: 305 (3x Pikemen, 1x archers, 1x Border Horse og ½x Sakers)
Per: 430 (1x Elephants, 1x Skirmishers, 1½ Numidians, 1x Veterans, 1z Infantry og ½x warband).Tak for spillet drenge.

Old Comments:
Per: Det var en meget god aften. Og hvis jeg må sige det er det sgu da nogle super billeder af Carthagos Hær. Giver det ikke ekstra bonus point?

Per: Så er der ankommet belejringsudstyr fra kallistra. Det ser meget godt ud, så mangler vi bare en mur. Desuden kom der også lige nogle rimelig store kanoner med. Kan jeg få carte blanche til at bruge dem næste gang?

No comments:

Post a Comment

You might also find this interesting:

Related Posts with Thumbnails